søndag den 5. juli 2015

Sådan bruger jeg sommeren

I disse dage, er der virkelig blevet sommer i det danske land. Og hvor er det skønt! Jeg er en af de gravide der ikke mærker varmen anderledes, og endnu ikke har fået vand i kroppen. Torsdag slog min gravide hjerne lidt fra, og tænkte "jeg behøver ikke solcreme i dag", og jeg var ude i 2-3 timer, midt i den høje sol. Lige dér, reagerer min krop anderledes end når jeg ikke er gravid, for jeg endte ud som en kogt hummer. Ups! Fredag spurgte min svigerinde om jeg ville med til landsskue i Herning = en hel dag udenfor i solen. Jeg takkede selvfølgelig ja ;-) Godt med solcreme på, og et tørklæde om skuldrene og brystkassen, så kunne jeg gå og svede dernede. Det var et skønt, og VARMT skue, og flere af dyrene, måtte gerne komme med mig hjem. Jeg kom dog hjem uden ;-)
Der klappes smågrise


I går trængte min hud og krop i den grad til hvile, så selvom vejret var dejligt, blev jeg inden døre. Dagen gik med at dovne. Jeg så adskillige afsnit Grey's hvide verden på viaplay, spiste lidt, svedte lidt, og hyggede mig meget. I dag har jeg igen været inde, for huden er stadig rød. Jeg har haft besøg af Hanne der både har bloggen Krudtfugl, og etsy shoppen Haligraph (der pt. har sommer rabat!). Hun skulle have hjælp med optegning af mønstre. Og i kan godt glæde jer! Jeg må gerne røbe hvad der kommer her i løbet af sommeren, og der kommer mønstre på hagesmække, og det fedeste (men også største arbejde for mig) et mønster på en sovepose til babyer, a la modellen Voksi. Det bliver et stort arbejde at lave så stort et mønster, men Hanne har lavet et virkelig godt forarbejde, så mit tekniske arbejde er lige til at gå til. Håber jeg ;-) Jeg er sikker på at sådan et mønster er ønsket af dem der syer, så glæder mig vildt til at hjælpe med tilblivelsen af dette stykke arbejde.

Og fordi der er sommer, har jeg lavet en gratis skærefil til silhouette cameo, hvis nogen skulle have interesse. Denne gang er det bambi der er motivet. Håber i kan bruge den. Klik på billedet for at downloade.

Klik på billedet for at hente skærefilen

Krudtfugl har et mere drenget motiv til download lige HER hvis bambi ikke er sej nok ;-)


Glædelig sommer!


4 kommentarer: