mandag den 2. marts 2015

I never knew!

I dag besluttede jeg mig for at prøve noget nyt. Jeg ville købe og smage en grape for første gang. Ej jeg lyver lidt, for smagte en bid hos min farmor som barn, og jeg husker det som noget virkelig ulækkert. I dag måtte jeg se om det var korrekt husket. 
Jeg har her til aften, skåret den over og startet med en halv. Min farmor spiste/spiser den med ske, så det var sådan jeg ville gøre også. 
Mums hvor var det lækkert! Syrligt, sødt og saftigt på en og samme tid! Hvorfor er der ingen der har fortalt mig det noget før?!
Jeg besluttede mig for at prøve, da en sød kvinde på et forum jeg huserer på, fortalte om hendes "forhold" til grape. Hvor godt de smagte og hvor lang tid hun brugte på at nyde den. Jeg tror det var grunden til at jeg måtte prøve. Og det er ikke sidste gang jeg køber mig en grape. Mums! 
 

2 kommentarer:

 1. Ha ha...det er altså både lidt sjovt og sødt.....Jeg elsker grape. Især den røde. Og så er jeg fan af den der hedder Sweetie i samme familie....og med det navn er den jo forudbestemt til at være sød... ;-)
  Nyd din grape.....

  SvarSlet
 2. I have to thank you for the efforts you've put in writing this blog
  http://www.kuwait.prokr.net/
  http://www.emirates.prokr.net/

  SvarSlet