tirsdag den 13. september 2016

Det støver stadig...

Pyha hvor har bloggen stået stille det sidste års tid! Jeg skammer mig helt!
Sidste år på denne tid var jeg ret meget gravid. Dog mente jeg at jeg havde god tid, da der var knap 2 måneder til termin (8. november). Sagen var bare at jeg udviklede graviditetsbetinget sukkersyge, hvilket medførte at baby voksede liiidt for meget. Da jeg var 36+3 uger henne sagde lægen på sygehuset at hvis jeg skulle have en chance for at føde hende selv, så fik jeg ikke lov at gå ret meget længere end til 37+0. Jeg fik fremstammet at det ville jeg være den følgende søndag. "Jamen så ringer du herind på mandag og får tid til en igangsættelse." Gisp! Nu var tiden pludselig rendt fra mig! I gang blev jeg sat, og for at gøre en lang historie kort, så kom hun til verden ved et (stille og roligt) akut kejsersnit, tirsdag den 20. oktober 2015. Lige der, ændrede hele min verden sig. Sikke fantastisk det var at blive nogens mor!

Ja så gik tiden, og min barsel er slut, jeg skal finde mig et arbejde eller en læreplads som mediegrafiker. Gerne meget snart!Astrid -som vores datter kom til at hedde - er for længst startet i dagpleje, og hun ELSKER det! Så jeg vil virkelig gerne ud at lave noget og prøve at være andet end mor. Så kender du nogen i Nordjylland der mangler noget arbejdskraft, så sig endelig til!

Jeg skal nok komme med en længere opdatering om både Astrid, mit liv, nye skærefiler og hvad der ellers kan interessere. I første omgang skal bloggen vist bare lige støves af..

Velkommen tilbage.

1 kommentar:

  1. Adopt latest web marketing trend. Buy YouTube subscribers and Contend your opponents. bu youtube subscribers for channel

    SvarSlet