lørdag den 13. juni 2015

Strik, eksamen og sommer

Sommeren begynder at snige sig ind på os, og jeg elsker det. Dog hader jeg at jeg ALTID er bagud i haven. Det er som om at al ukrudt mener det skal bo i lige netop min have! Det samme gælder gåsebillerne. Men bortset fra det, så elsker jeg min have. I år har min far været forbi med et par plantesække og agurk og tomatplanter, og har plantet i mit drivhus. Verdens bedste far altså! Så nu går jeg og vander og glæder mig til planterne vokser sig store og stærke. Ukrudtet får lov at stå lidt endnu. Det er hårdt at luge. Især når man bærer et lille liv i maven. Og skal lave eksamensopgave. Vi er nemlig startet på vores sidste projekt på vores grundforløb. Temaet er Berlin, efter vores studietur til Berlin i sidste uge. Hov, det har jeg slet ikke fortalt om. Det laver jeg et seperat indlæg om tror jeg.

Nå men vi er i gang med eksamensopgaven, og der er MEGET der skal laves, men jeg tror jeg, indtil videre, har et godt overblik over hvad der skal laves. Der skal dog lige samles lidt op på det her i weekenden, så jeg har 100% styr på omfanget.

Selvom der har været rejse, have helvede og eksamensopgaver, har der også været tid til at strikke lidt. Før Berlin, slog jeg masker op til et par bukser til baby, og planen var at strikke på dem i Berlin, men det var aldrig fremme. Vi hyggede for meget til at strikke ;-) Men i går fik jeg hæftet de sidste ender, og de er nu færdige. De er fra bogen Babystrik på pind3,5-4. I denim blå bomuld med guldglimmer i. Jeg synes de er blevet skønne.

Bukserne i fuld figur

Billede tæt på for at få en fornemmelse af glimmeren


Ingen kommentarer:

Send en kommentar