lørdag den 31. januar 2015

Aussie shampo

For nogle uger siden, skrev jeg et indlæg her til bloggen, men af en eller anden grund, fik jeg det aldrig postet. Det gør jeg så nu. Jeg har brugt shampoen i et par uger nu, og jeg elsker den stadig. Den er god til mine krøller, og mit hår tørrer meget hurtigere end normalt. yay.


Jeg fik at vide af en pige fra klassen at mærker aussie skulle være godt. Og uden at undersøge nærmere (eller dufte inden køb), købte jeg shampo og balsam. Valget fandt på frizz miracle, da jeg har natur krøller = en del kruset hår! 
Da jeg kommer hjem, får jeg googlet mærket. Frizz miracle skulle være rigtig god til krøller. Yay! Dog var der mange der ikke var begejstret for balsamen da den åbenbart får hovedbunden til at fedte. Det er jeg dog ligeglad med, da jeg aldrig putter balsam ned til rødderne. Jeg fik også duftet til det, og mums. Det dufter af tyggegummi. I går fik jeg så prøvet det for første gang og jeg er fan! Det er et mærke til en overkommelig pris. Jeg gav 38 kr pr del. Det dufter dejligt, er drøj i brug, og hjælper i den grad på mine krøller. De samler sig meget mere, og der uglet look er knap så uglet ;-) Ja ja, billeder er taknemmelige, men her er mit hår. Vasket i shampo (2 gange), en omgang balsam og lufttørret. Jeg friserer aldrig mit hår! På billedet er det dog lige krammet op med en hår creme der samler håret lidt uden at stive og fedte. 

2 kommentarer:

  1. Shit dit hår ser bare vildt lækkert ud.....

    SvarSlet
  2. Tusind tak. Jeg er begyndt at elske mine krøller

    SvarSlet