mandag den 2. maj 2011

Den spæde start

Ja al begyndelse skal jo starte et sted, og min begyndelse i blogverden starter her. 
Jeg har egentlig aldrig forstillet mig at jeg skulle have en blog, da jeg er langt fra produktiv nok til det, men så synes jeg alligevel at det skulle have en chance. Så må det vel briste eller bære.. 
Vi siger i dag den 2. maj 2011, og der er 2 dage til min fødselsdag. Underligt som man kan være ambivalent med sådan en dag. Jeg glææææder mig til at have fødselsdag. Jeg elsker den dag, men jeg bryder mig ikke om at jeg så bliver ældre. Ik at jeg har noget imod det, men jeg føler mig altså ikke som en der nærmer mig de 30 med hastige skridt. Men på den anden side, så føler jeg mig jo heller ik som en på 18. Hmm.. Bum bum.. Måske jeg alligevel, et eller andet sted heeeelt inde, er OK tilfreds med jeg lige om lidt kan sige jeg er 28 år gammel. Det er jo ikke en frygtelig alder, og af erfaring bliver man rigere, siger de kloge. Og det samme gælder vel med kreativiteten. 
Mine kreative udfoldelser svinger meget, og der kan gå  lang tid i mellem dem, men det er jo også kun af lyst, og ikke nød, jeg laver dem, så det skal der være plads til.

Indtil videre er jeg MEGET grøn på blog området, og har faktisk ikke brugt særlig meget tid på at læse andres, eller udforske hvad man kan i denne verden. Det må komme hen ad vejen.

Og bum, så var mit første indlæg skrevet :) 

Velkommen til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar